Applicatietraining CCV D1 of D2 

Deze bij het CCV gecertificeerde training telt mee als één van de drie applicatiedagen  voor het behoud van de geldigheid van uw CCV directiechauffeur certificaat D1 of D2. 

Deze training is een praktijktraining waarin veel gereden wordt en vooral aandacht zal worden besteed aan het actualiseren en onderhouden van de kennis en vaardigheden die behoren bij de opleiding directiechauffeur D1 en/of D2. De training is een dag training met 7 effectieve trainingsuren. De totale tijdsinvestering voor deze training bedraagt circa 8 uur. De applicatietrainingen staan onder toezicht van het CCV. Toezichthouders van het CCV voeren steekproeven uit om het verloop van de training te controleren. Dit ter bewaking van de kwaliteitsnormen van het certificaat directiechauffeur.  

Persoonlijke ontwikkeling van de chauffeur

Het effectief toepassen van geleerde kennis en vaardigheden na een training neemt snel af. Het is daarom van het grootste belang om door het regelmatig trainen van de vaardigheden deze actueel te houden en verder te ontwikkelen. Dit wordt een steeds belangrijker onderwerp voor de chauffeur en zijn opdrachtgevers. De huidige samenleving is er steeds meer op gericht dat iedereen zich blijft ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden om actuele ontwikkelingen adequaat te leren kennen en te beheersen.

In deze applicatietraining zal er voor elke deelnemer individueel een doel worden bepaald voor het voltooien van deze training. Een belangrijk onderdeel van dit doel zal zijn om de deelnemer te prikkelen om zijn eigen kunnen verder te ontwikkelen en op een hoger niveau te brengen. Hiermee wordt niet alleen bereikt dat aan de applicatieverplichting is voldaan maar er ook daadwerkelijk sprake is van een persoonlijke ontwikkeling  van de chauffeur.   

Inhoud van de training

In de training komen uiteraard de vaardigheden en technieken aan bod die in de basis opleiding CCV D1 en/ D2 zijn behandeld. Afhankelijk van de eigen ontwikkeling van de deelnemer zal in de training aandacht besteed worden om de vaardigheden en technieken op een hoger niveau te gaan uitvoeren. Deelnemers zullen worden uitgedaagd om op een hoger niveau te gaan presteren. Dit is een belangrijk onderdeel wat de training niet alleen uitdagend maakt maar ook het hoogste rendement oplevert. 

Aan de training kunnen maximaal 2 cursisten deelnemen

Dagprogramma:

08.45 - 09.15 uur Ontvangst en administratie en vertrek 

09.15 - 10.45 uur "0" meting en training vaardigheden deelnemer 1

10.45 - 12.15 uur "0" meting en training vaardigheden deelnemer 2

12.15 - 13.15 uur Lunch 

13.15 - 14.45 uur Ontwikkelen vaardigheden deelnemer 1

14.45 - 16.15 uur Ontwikkelen vaardigheden deelnemer 2

16.15 - 16.30 uur Evaluatie en uitreiken certificaat  

Bij de training inbegrepen:

  • Gebruik faciliteiten Safe Driving Academy
  • Gebruik instructieauto tijdens de training
  • Individuele begeleiding door een deskundige instructeur 
  • Koffie, thee en lunch
  • Persoonlijk certificaat
  • Chauffeurspas 
  • Gebruik van Nationale Meeting Points
  • Rapportage voor de opdrachtgever  

* Trainingen starten vanaf de locatie van Safe Driving Academy. In overleg kan het vertrek en einde op een alternatieve locatie plaatsvinden. 

Prijzen, beschikbaarheid, reserveren en planning

Nieuwsgierig naar de kosten van deze training neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op +31 850043825 of via het informatieformulier. 

Reserveren en plannen kan telefonisch op +31 850043825 of +31 623776622 (Rob van Gaal) of per email via info@safedrivingacademy.nl